Beeldmateriaal

Souls of Harmony is eerlijk en transparant in woord en beeld. De activiteiten worden in beeld gedracht in de vorm van foto’s en video’s op deze website en Sociale Media.

facebook-logo We zijn actief op Facebook. Hier hebben we een pagina van Souls of Harmony Border Collies, waar veel informatie komt over dagelijkse bezigheden, fokkerij en uitslagen van testen en wedstrijden. Like deze pagina en blijf altijd op de hoogte over de nieuwste updates en nieuwste video’s en foto’s. Ik (Joyce Muschter) heb ook een privé account op facebook.

youtube-logo-2017We hebben ook een eigen Youtube kanaal. Hier hebben wij verschillende video’s geupload over activiteiten zoals wandelingen, trainingen en shows/tentoonstellingen. Abonneer op het kanaal en ontvang een bericht wanneer er een nieuwe video wordt geplaatst.

Er staan op dit moment 29 video’s op. Door omstandigheden ben ik tegenwoordig niet actief op Youtube. Ik hoop dit in de toekomst wel weer op te kunnen pakken.

insta-logo Op Instagram ben ik (Joyce Muschter) ook te volgen op mijn privé account. Hier worden ook regelmatig foto’s en korte videos geplaatst met betrekking tot de honden.